Fiecare dintre noi are ceva de spus...

Daca vrei sa-tzi regaseshti randurile in aceasta pagina, o potzi face scriindu-mi un email la adresa iosca@mail.dnttm.ro urmand ca acestea sa se regaseasca pe pagina cand apuc sa o upgradez. De asemenea, ashtept sugestii referitoare la gasirea unor modalitatzi cat mai ushoare pt. realizarea acestei comunicari.

Nota : Nu incurajez in nici un fel comentariile la adresa celor ce au sau s-au scris aici. Shi asta pt. ca la comentat suntem expertzi cu totzii... Prefer sa ramana pagina goala decat sa dau nashtere la dispute. Sa lasam cititorii sa discearna singuri printre parerile exprimate.
(hehehe..... ce multzi au avut ceva de spus... :)


 • Intzelepciune
 • Viatza
 • Intzelepciune (by Cleodana )

  ...stii cum e cu clipa in care o ai?...in clipa in care ti-ai dat seama ca ai devenit intelept, deja e asa tarziu la tine-n suflet....e ca si cand le stii pe toate, nimic nu te mai poate bucura, nimic nu te mai poate intrista,pentru ca nimic nu te mai mira, nu te mai uimeste nimic...esti , asa cum se spune, despre intelepti, batran...si intelept fiind, nu stiu care mai e gustul vietii...cam asta cred eu despre intelepciune, asemanand varsta la care ajungi sa fi intelept cu varsta la care-ti dai seama ca Mos Craciun(sau dragul Mos Gerila)nu exista, de fapt si-n consecinta ajungi sa crezi ca nimic din basmele cu fete de imparati, zmei si voinici nu e adevarat(ceea ce ...e chiar o eroare de perceptie)...

  Top

  Viatza (by Cris )

  Acumulare, formare, acumulare, deformare, oferta, simultan.

  Top


  Inapoi